Meteen naar de inhoud

Master Coach – Team Coach

  • door

Kiezen en koersen op het gebied van zakelijke en persoonlijke thema’s spelen een centrale rol bij Bureau Buyten. Mijn visie daarin gaat over hoe mensen bewegen; terugtrekkend, vooruitstrevend, behoudend, proactief, reactief. Er zijn zoveel manieren en zoveel achtergronden.

Ik geloof dat bij de ontwikkeling van mensen hun motivatie en leervermogen cruciaal zijn. Dat betekent dat mensen de ruimte nodig hebben om te mogen leren en zich vooruitstruikelend te ontwikkelen. Een dergelijke leercultuur draagt bij aan de wendbaarheid van organisaties en medewerkers. En aan hogere betrokkenheid en resultaatgerichtheid.

Als managementcoach ga ik met een open blik aan de slag met mensen en hun persoonlijke, werkgerelateerde thema’s. Ik werk aan oplossingen waarin mijn coachees leren én waarbij het lerend vermogen van de organisatie als geheel wordt verbeterd. Ik geloof in de veerkracht van mensen en dat kleine stapjes ook stappen zijn.

Als Mastercoach creëer ik een coachrelatie met ruimte voor verbinding tussen de zakelijke en de emotionele component van de coachvraag. Hierbij zet ik o.a. systemische, transactionele en lichaamsgerichte oefeningen in. Om het leereffect van de coaching te versterken werk ik met tussentijdse opdrachten en oefeningen voor op de werkvloer, die tijdens de coachsessies nabesproken worden.

Meer weten? Bel of mail me gerust; yvonne.hogt@bureaubuyten.nl en 06 52 38 60 08

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *