Meteen naar de inhoud

Wat kan ik voor je doen?

MfN Mediator; arbeidsmediation

Altijd nieuwsgierig blijven. Dat was wel het credo in de afgelopen jaren. Met een open oor luisteren en ook zien wat niet gezegd wordt. Samen met opdrachtgevers mogelijkheden onderzoeken en nieuwe wegen inslaan. Ruimte maken voor emoties en oprechte gesprekken. Bijdragen aan verbinding tussen manager en medewerker en tussen medewerkers onderling, ook als hierbij een conflict nodig was.

De ervaringen die ik hiermee opdeed, hebben geleid tot mijn besluit om te leren naar het conflict toe te bewegen in plaats van er vandaan. Om te leren ontdekken wat er achter en onder het conflict schuil gaat. Daarom koos ik voor de opleiding tot MfN Mediator bij de Lime Tree en mag ik me sinds mei 2022 MfN Mediator noemen. Met dit diploma voeg ik weer een nieuwe dienst toe aan mijn bedrijf: Arbeidsmediation.

Master Coach

Mijn opleiding tot Master Coach volgde ik van 2014-2016 aan Coach College De Baak. Sinds mijn afstuderen coachte ik managers en MT leden in verschillende branches, waaronder onderwijs, welzijn, IT Consultancy, Bouw, Bankwezen en Retail. Als Mastercoach creƫer ik een coachrelatie met ruimte voor verbinding tussen de zakelijke en de emotionele component van de coachvraag. Hierbij zet ik o.a. systemische, transactionele en lichaamsgerichte oefeningen in. Om het leereffect van de coaching te versterken werk ik met tussentijdse opdrachten en oefeningen voor op de werkvloer, zodat de inzichten uit de coaching direct worden toegepast.

Team Coach en Trainer

Sinds 2017 werk ik met Hanneke van der Meer samen voor diverse opdrachtgevers. In mei 2022 hebben we ons nieuwe label Generatie Lens (vervolg op Millennials Matter) gelanceerd. Inmiddels is onze kennis en ervaring uitgebreid naar de huidige vier samenwerkende generaties op de werkvloer. Wij adviseren en trainen teams en organisaties om hun veranderkracht te vergroten door met elkaar te leren. Hierbij zetten we o.a. het 7LIFE model en Appreciative Inquiry (Waarderend Onderzoeken) in.