november 13, 2016

Wat kan ik voor je doen?

Master Coach

Als Mastercoach creëer ik een coachrelatie met ruimte voor verbinding tussen de zakelijke en de emotionele component van de coachvraag. Hierbij zet ik o.a. systemische, transactionele en lichaamsgerichte oefeningen in. Om het leereffect van de coaching te versterken werk ik met tussentijdse opdrachten en oefeningen voor op de werkvloer, die tijdens de coachsessies nabesproken worden.

Adviseur Duurzame Inzetbaarheid 

Ik begon mijn loopbaan als communicatie adviseur en volgde later het pad van projectmanager naar (verander)manager en lid van het managementteam. In mijn laatste functie begeleidde ik de verplichte mobiliteit van 20 teamleden. Daarnaast was ik lid van de Stuurgroep Mobiliteit.

Vanuit deze ervaring mag ik aanvragen indienen voor de Europese subsidieregeling voor Duurzame Inzetbaarheid (www.acadviseurs.nl/financiering/subsidies), waarbij naast de 10.000 euro die de opdrachtgever besteedt, nog eens 10.000 euro door de subsidieverstrekker wordt bijgelegd.

Vanuit een stevig strategisch werk- en denkniveau maak ik als adviseur duurzame inzetbaarheid de vertaalslag naar de praktische uitwerking. Dit levert uitvoerbare plannen en realiseerbare doelen die ik samen met de organisatie vormgeef.

Motiveren, activeren en inspireren zijn voor mij in de loop der jaren eerste natuur geworden. Met mijn open en analytische blik combineer ik integriteit met creativiteit en kracht. Daarmee creëer ik een omgeving waarin het managen van mobiliteit en daarin ieders mogelijkheden hand in hand gaan.

Programmamanager

Als programmamanager bouw ik mee aan de  ontwikkeling van innovatieve projecten die een maatschappelijke beweging op gang brengen. Kernwoorden zijn inclusiviteit, circulaire economie en sociale innovatie. Altijd met een gezond verdienmodel.

Hierbij put ik uit mijn ervaring als projectmanager en krijg ik vooral energie als het schier onmogelijke toch mogelijk blijkt. Een gezonde dosis realisme vind ik belangrijk. En een flinke hoeveelheid doorzettingsvermogen onmisbaar.

Facilitator

Vaak brengt het stellen van de vraag meer beweging dan het geven van een antwoord. Op professioneel en persoonlijk vlak, in teams of in open sessies en met wisselende werkvormen, creëer ik een sfeer waarin een frisse denktrant vrijkomt. Een sessie is vaak het begin van nieuwe en soms verrassende ontwikkelstappen en werkt vaak nog even door. Een coachtraject sluit daar mooi op aan.