Meteen naar de inhoud

Yvonne Hogt

Met open vizier zie je nu eenmaal meer

In de afgelopen zes ondernemersjaren kwamen er veel nieuwe uitdagingen op mijn pad. Uitdagingen die ik bij de start van mijn ondernemerschap niet had bedacht of voorzien. Ze gaven richting aan mijn bedrijf en aan mijn professionele ontwikkeling.

Altijd nieuwsgierig blijven. Dat was wel het credo in de afgelopen jaren. Met een open oor luisteren en ook zien wat niet gezegd wordt. Samen met opdrachtgevers mogelijkheden onderzoeken en nieuwe wegen inslaan. Ruimte maken voor emoties en oprechte gesprekken. Bijdragen aan verbinding in teams ook als hierbij een conflict nodig was.

Ik besloot dat het ik wilde leren naar het conflict toe te bewegen in plaats van er vandaan. Om te leren ontdekken wat er achter en onder het conflict schuil gaat. Daarom koos ik voor de opleiding tot MfN Mediator bij de Lime Tree en mag ik me sinds mei 2022 MfN Mediator noemen. Met dit diploma voeg ik weer een nieuwe dienst toe aan mijn bedrijf: Arbeidsmediation. Daarnaast blijf ik met veel plezier actief als Master Coach, teamcoach en trainer.

Sinds 2017 werk ik met Hanneke van der Meer samen voor diverse opdrachtgevers. In mei 2022 hebben we ons nieuwe label Generatie Lens (vervolg op Millennials Matter) gelanceerd. Inmiddels is onze kennis en ervaring uitgebreid naar de huidige vier samenwerkende generaties op de werkvloer. Wij adviseren en trainen teams en organisaties om hun veranderkracht te vergroten door met elkaar te leren. Hierbij zetten we o.a. het 7LIFE model en Appreciative Inquiry (Waarderend Onderzoeken) in.

Tijdens vele individuele coachingsopdrachten en ook in mijn werk met teams leer ik nog elke keer bij over groepsdynamiek en het belang van kennen van jouw communicatiekracht. Daarom heb ik in aanvulling op mijn opleiding tot Master Coach ook mijn accreditatie als 7LIFE trainer behaald. De 7LIFE scan die daarbij hoort, geeft mijn coachees inzicht in hun communicatie- en veranderkracht. Deze scan geeft ook teams een helder beeld bij fricties in de samenwerking.

Voor vragen over mijn dienstverlening, neem gerust contact met me op:
yvonne.hogt@bureaubuyten.nl en 06 52 38 60 08
www.bureaubuyten.nl