Meteen naar de inhoud

Generatie Lens – Voor organisaties die leren

  • door

Wij adviseren en trainen organisaties om hun veranderkracht te vergroten en het lerend vermogen in hun organisatie te versterken.

Generatie Lens is een samenwerking van twee ondernemers: Yvonne Hogt en Hanneke van der Meer. Beiden ervaren trainers en adviseurs, met passie voor leren en ontwikkelen. Hun ervaring stamt uit de branches onderwijs, zorg, welzijn en non-profit. Allebei zijn ze geraakt door de zichtbare worsteling van samenwerkende generaties in organisaties. Daardoor zijn ze op zoek gegaan naar hoe paradigma’s van generaties verschillen en hoe dit het leren, samenwerken en veranderen beïnvloedt. Met hun opdrachtgevers onderzoeken Hanneke en Yvonne hoe veranderkracht en lerend vermogen in elke organisatie geoptimaliseerd kan worden. Wij werken aan de hand van de methodiek Waarderend Onderzoeken. Met diverse interventies versterken we de al aanwezige veranderkracht en vergroten we het leervermogen in jouw organisatie.

Benieuwd wat Generatie Lens voor jouw organisatie kan betekenen? Neem een kijkje op onze website, download onze whitepaper en bel ons gerust voor een kennismaking: Hanneke van der Meer: 06 51 14 37 60 Yvonne Hogt: 06 52 38 60 08.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *